06.11.2012

ULLARED

Jeg har hatt ferie en uke og den fant jeg ut at jeg skulle tilbringe i London. Kjære hadde ferie samtidig med meg, men han var ikke så gira på London. Han ville til Ullared istedenfor.Som sagt så gjort. Jeg bestilte hytte til oss og kjære fikk satt på skiboksen på bila og vips så var vi på tur. Ullared here we come. Hytta vi bodde i var kjempekoselig og hadde to soverom, bad og ett lite kjøkken samt ei koselig stue.
Hytta vi bodde i var kjempekoselig og hadde to soverom, bad og ett lite kjøkken samt ei koselig stue.

Veien til Ullared var lang! 96 mil en vei. vi brukte litt lengere tid dit enn vi brukte hjem. Litt var fordi vi kjørte på natta og det viser seg at hjernen vår er programmert til å sove når det er mørkt, så vi måtte stoppe for å sove etter noen timer. Jeg sov stort sett hele turen uansett. Også va det hæslig vær over fjeller. Mørkt og snødde og glatt.( se video over)

Da vi ankom like utenfor oslo ca kl 0700 på morningen ble vi stående i kø! morgenrush! Jeg flytter ALDRI til oslo. Å måtte stå opp 1,5 time før man skal på jobb fordi man må beregne minimum en time til å stå i kø, kommer ikke til å skje. NEVER. Jeg er alt for glad i å sove til det.

Etter litt kø og noen dupper og litt mat og kaffe så endte vi da opp i sverige til slutt. I sverige har de ikke fått vinter enda. De hadde ikke det der vi var når vi var der iallefall. Men det regna. Fyyy som det regnet.  Jeg lover. Bare se på videoen    


Etter mye kjøring var vi endelig framme i Ullared. Da var vi så trøtte og slitne at vi skulle bare legge oss litt på senga og ta en liten powernap før vi skulle ut å se om vi fant en plass for å spise litt mat. Hadde på alarm ca 2 timer senere for det måtte jo være nok søvn til å få ladet litt batteri før man skulle opp igjen. HAHAHAHAHAHAAHAHA.Alarmen ringte, men den hadde verken jeg eller kjære hørt. Har tydeligvis slått den av i søvne. Så etter 4,5 time våknet jeg og konkluderte at middag i dag, det dropper vi. Bare sove heeeelt til i morra istedenfor. klokken var vel sånn omtrent 8 om kvelden da..

Dagen etter våknet vi kl 0700! jada. Kjempelurt å legge seg klokka 4 på ettermiddagen dagen før. Meen vi sto opp og spise frokost,og ble vel egentlig enig i at vi ikke skulle ha en plan på noe og bare handle til vi ikke orket mer.

Første handlevogna ble fyllt opp ganske fort. Det gikk ikke mange timene før vi måtte betale og legge fra oss i bilen også gå inn igjen for å begynne på runde nr 2 med handling. Innmari små de der handlevognene på ullared altså. Utrolig mye rart de har på ullared altså som man bare måååå ha.
Joooo også på ullared, når vi var der, så så vi ola conny. Men vi ble så star struck at vi glemte å ta bilde.  ( her under skulle jeg egentlig hatt bilde av ola conny, men som jeg ikke tok, så jeg låner ett bilde fra google istedenfor)
Er vel så godt som ferdig med julegavene i år og jeg må si det kjennes godt. Må bare pakke inn siste rest. Har pakket inn noe, men jeg er litt sliten etter ullared enda, så spisebordet mitt aner jeg ikke hvor er lengere. Det ligger vel under den haugen med julepapir og bånd, til-fra lapper, gaver, kvitteringer, plastikk og you name it. Heldigvis ei lita stund igjen til jul så jeg slipper å stresse med julevasken og rydding enda.

Gjett om jeg er glad for at vi har skiboks! Jeg aner ikke hvordan vi skulle fått med oss alt hadde vi ikke hatt den.Ullared er ikke for pyser! Bra det ligger såppas langt unna at jeg ikke er innom der så ofte. Lenge til neste gang heldigvis.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar