06.09.2012

Bilderas fra sydenHer sitter vi da på flyet som skulle ta oss til utlandet hvor de har sol og plussgrader. altså tyrkia. Kjempefornøyde selv om vi sto opp kl 0430 for å rekke å levere en bil på verksted, også kjøre videre til værnes og parkere der og sjekke inn og spise frokost og ta flyet som gikk 0830.

Hotellet var helt ok. Ikke noe som frister til gjentagelse, men veldig ok hotell. Om de hadde madrasser eller mursteiner er usikkert, men det så iallefall ut som ei seng det vi hadde å ligge på.

Klar til stranda. Måtte kjøpe meg solhatt for jeg endte opp med skille rundt øynene etter solbrillene.... Kjære skulle på død og liv ligge under parasoll så jeg ende som regel i skyggen jeg også etter hvert som sola flytta på seg.

Det var varmt i sola. over 40 grader, så da måtte vi kjøle oss ned. Kjære i hatten min og jeg med slush. Grønn slush som man bir grønn på tungen av.

Selv om vi hadde all inclusive på hotellet vi bodde, måtte vi ut å spise.Man får alltid servert brød med tilbehør før maten. Dette var det største vi fikk servert.

 Fiskespa :) innmari deilig. kjennes ut som boblebad til føttene.
Vurderte å kjøpe meg bukse, men kom fram til at den kanskje ville bli vanskelig å få med seg i kofferten da den er laget i dongeri materiale.

Solbriller måtte prøves en dag da vi var på markedet i Oba, som ligger litt utenfor alanya. Marked hver mandag. Pussig nok endte vi ikke opp med solbriller. Rett å slett brillefine var vi :P         .   
Litt shopping er vel obligatorisk. Fant oss en butikk som vi fant en del vi ville ha og var tilbake flere ganger. Selgeren var en 18 år gammel mann/gutt som kunne fortelle oss at han skulle ha 10 unger så han måtte selge varene han hadde, Såe joda. Vi kjøpte da en del... kofferten veide 12 kilo dit, og 19 på tur hjem...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar