12.04.2013

Forberedelser


35+5
Det nærmer seg stadig termin og magen blir bare større og større og det blir tyngre og tyngre å være til. Det merkes at baby er en liten tjukkas for å si det sånn. Helt pyton om natta når man skal prøve å snu seg rundt og høres ut som en hval på land fordi man ikke kommer seg rundt. Og når man endelig kommer seg rundt på den andre siden, så kommer halsbrannen så da er det bare å stå opp og ta halsbranntabletter. Og en tur på do når man først er oppe. Minimum to turer på do om natta. Gotta love it. Gleder seg til ny ultralyd om 12 dager for å høre om hvordan det blir den siste tida framover. Håper på å bli satt igang egentlig så man kan begynne å føle seg som ett menneske igjen. Blir rart å være uten magen som til stadighet er i veien :) Presterte jo å skrape opp magen her om dagen på gelenderet på verandaen fordi jeg glemte hvor stor den er blitt. 

Senga til baby er ferdig malt og satt på babyrommet. Mangler jo selvfølgelig dyne og laken å alt sånn. Det er kjøpt inn, men ikke vaska enda. Må ta meg en dag og få gjort det snart.

Stellekommoden satser jeg på blir kjøpt inn i dag. Vi skal iallefall innom en butikk hvor de selger slikt og bli enig om hva det er vi vil ha. Satser på at vi har med oss en stellekommode hjem i dag. Håper jeg.
Den kommende pappan driver å leser seg fram til hvordan bli en best mulig pappa i boken "Verdens beste pappa, hakkespettboken for småbarnsfedre".  Ingen skal komme å fortelle han at han ikke har prøvd å forderede seg iallefall. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar