22.12.2012

Baby lykke


Jeg skal ha baby. Neinei, det blir feil, VI skal ha baby. Kjære og meg. Magen har på bare en mnd ploppa fram, så det begynnte å bli vanskelig å holde det hemmelig. Familien har visst om det siden begynnelsen, og de aller fleste av vennene våre fikk vite det da jeg var 13 uker på vei. Den ser fortsatt ut som en sånn har-hun-spist-for-mye-mat-og-har-lagt-på-seg-mage-eller-er-hun-gravid-mage. Jeg er så stolt av knøttet inni magen allerede i en alder av 20 uker at jeg holder på å sprekke så jeg må dele h*n med resten av verden.Som dere ser.. det er ca en mnd mellom at disse bildene ble tatt (jada, men jeg liker magebilder uansett hva du måtte mene om det). Vanlige bukser kan du bare glemme at jeg får på meg så mammabukser har jeg brukt en stund nå. Mammagensere har jeg kjøpt inn, men ikke brukt enda. Har heldigvis en del singletter som er litt lange som dekker magen enda. Kjære nisse, til jul ønsker jeg meg mammagensere.Da vi var på ullared stakk vi innom baby avdeligen. En avdeling på størrelse med en hel H&M butikk. Kjære fant baby sokker :)  "Sånn skal vi ha. Æ kjøpe læll æ uansett ka du si!" Jeg hadde tydeligvis ikke noe jeg skulle ha sagt.


Var til ordinær ultralyd i går og fikk sett på hva det er som venter oss i mai. Det er ikke vanskelig å se hvem som er pappan iallefall. Det ene bildet vi fikk med oss fra sykehuset er så likt kjære når han var liten at det er ikke til å ta feil av hvem som er far. Mamman min mener baby har samme nese som pappan sin, mens min pappa mener baby har samme nese som mamman sin. Vanskelig å se enda hvem sin nese den har fått. Enda 20 uker igjen til h*n er her. ( vi vet ikke kjønnet så derfor blir det skrevet h*n)
Ifølge jordmora så ser alt sammen veldig bra ut. Måtte dytte litt på baby noen ganger for å få h*n til å flytte på seg. H*n lå veldig urolig og gjorde det vanskelig å få sett mange ganger. Baby er også innmari glad i å suge på tommelen. Og da baby hadde ene tommelen i munnen gikk det opp for baby at "HEEEEEY, jeg har jo to av disse. Jeg stapper begge i munnen!" Det ser ut til at vi må ut å kjøpe smokker. Lettere å avvenne smokker enn tomler.
Må tilbake på ny kontroll når jeg er 32 uker på vei fordi morkaka lå feil og hvis den ikke flytter seg dit den skal får jeg ikke føde normalt. Det er også derfor jeg enda kjenner veldig lite til akrobaten inni magen for morkaka ligger i veien. Så NEI DU FÅR IKKE KJENNE PÅ MAGEN MIN FOR Å KJENNE ETTER SPARK, FOR DET ENESTE SPARKET DU KOMMER TIL Å KJENNE KOMMER FRA MEG!! Så satser på at den flytter seg så jeg slipper keisersnitt.

Det var det jeg hadde å fortelle verden i denne omgang om baby nyheten. Vi gleder oss masse.1 kommentar:

  1. Så bra du skriv her Tina, sitt me ett stort smil om munnen her. Nok en gang gratulerer me baby lykke. Glede mæ te å sjå h*n. Stor klæm fra mæ te dokk begge. Marit

    SvarSlett