15.04.2012Det er ut som våren er ankommet og jeg kan ikke si annet enn at det gleder en kald og forfrosset kropp. Årets første sommerdag i følge primstaven var i går. og den hadde med seg sol og knallblå himmel.Det sies at slik været er på denne dag, slik blir resten av sommeren. Det lover jo godt da.

Når det er så bra vær ute er det på tide med en aldri så liten bilvask. Bilen trengte det sårt. Mer inni enn utenpå. Men no e den iallefall ren og pen igjen både på utsiden og innsiden.Noe vintersnø er det igjen, men satser på at sola tar den de nærmeste dagene.


Mye som skjer denne våren. Blant annet så er leiligheten vår til salgs og vi har kjøpt oss rekkehus.. Ja det var vel egentlig ikke så mye. Bare veldig mye styr med det.Også feiret svigerfar 50 år i mars, jeg hadde bursdag, broren hadde bursdag. Broren ble 16år. Han bynne å bli så stor.

Som en bursdagsgave til meg selv, utenom klokka jeg kjøpte ble det både ny telefon og deksel til telefonen. Tror jeg er stuck i fjortis fasen...


Ellers har det jo vært påskeferie noen dager også. Påskeharen hadde med egg til meg :) snille påskeharen..


Jeg og kjære dro på hytta noen dager. Der så vi på at snøen smelta. Innmari deilig å ha tid til å høre og se snøen smelte. Stort sett dårlig vær de få dagene vi var på hytta, men sola kom den siste dagen så vi fikk sitte lite ute og nyte våren.Satser på at det kommer flere finværsdager framover :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar