02.04.2012

BURSDAG :D

HURRA FOR MEG SOM FYLLER MITT ÅR JA MEG VIL JEG GRATULERE :)
Idag har jeg bursdag :) fikk kjeeempefine blomster av lillesøstra mi
som ble levert på døra.. Jeg var selvfølgelig ikke hjemme så jeg måtte dra ned på blomsterhandleren for å hente de. Men de hadde klart og rota bort kortet hun hadde sendt med :( Var visstnok ett fint kort.Jeg var ikke hjemme fordi jeg var å kjøpte meg klokke. Sikla på denne klokka noen dager, og hadde håpet på å få den i bursdagsgave. Men jeg måtte kjøpe den selv. Kjøpte meg i tillegg tre søte topper/gensere mens jeg var i gang med shoppinga.

Etter all shoppinga dro jeg og kjærest på Aboteket og drakk en kaffe i påskekopp og en kakao i vanlig kjedelig hvit kopp.. Også hadde de hatt krem oppi kakaon.. Ka e greia med kakao og krem? Jeg liker IKKE krem. Drakk opp ca halvparten, men så kom kremen og da klarte jeg ikke mer.. Men dagen hadde sol og jeg liker sol på bursdagen min :)I går baket jeg en påskekake. Altså en appelsin kake. Hadde med den på jobb i dag så de heldige folka jeg jobber med også fikk smake og glede seg over at jeg har bursdag i dag. Det gule på toppen av kaka er appelsinskall blandet med melis. Den er rett og slett innmari god så håper det er igjen kake når jeg kommer på jobb i morra så jeg får ett stykke til.

Ellers har det kommet masse koselige meldinger på mobilen og ikke minst facebook. Tusen takk til alle sammen for koselige hilsninger på dagen :) Jeg liker å ha bursdag.

2 kommentarer: