19.01.2013

Trondheimstur Idag hadde jeg og en del andre damer planlagt å møtes på fairytale cupcakes i Trondheim for ett aldri så lite treff. Litt fordi det er så greit å treffe andre som også skal ha baby i mai og at vi er omtrent like langt på vei og fordi at det er kos :)
Jeg dro til Trondheim i går, altså fredag. Hotelloppvartning er alltid greit :)  Tok turen innom ikea da jeg først var i trondheim. Må jo handle inn til vaskerommet mitt. Håper på å få startet å vasket ned vegger og gulv og tak ned i kjellern i morra. Har stengt igjen ventiler og satt på varme ned i kjellern for at ikke vannet skal fryse når jeg står der å vasker. Blir vel å kjøpe benkplate til uka engang. 
    Kom jo ikke utom å handle noe til mini når man først er på ikea, så endte opp med en sånn sengehimmel. Sikkert kjempefin når den kommer opp. Endte opp med mye annet tull også som man ofte gjør når man er på ikea. Fant også ut at jeg må enten kjøpe ny kommode eller rydde utav den kommoden som står på rommet til mini slik at mini får den. Nå er den fylt opp med sengeklær. Mye rart man rekker å tenke på mens man sitter å forbanner bekkenløsningen i ei seng i ei utstilling og stirrer på deeeeen fine kommoden. Det ble en rask tur på ikea desverre.

Kvelden kom og det ble servert huset biff med tilbehør. Savner biff som ikke er ihjelstekt. Etter middagen ble det daffing i sofan. Også farga jeg håret. Ble en anelse mørkere. Bare litt. Kjære la ikke merke til at jeg hadde farga håret engang.. Men om det er sånn typisk mannfolk eller hva det er skal jeg ikke si for sikkert. Jeg ble veldig fornøyd med håret iallefall.

På lørdagen, altså i dag, var det treff med trønderdamene som skal ha baby i mai. For noen supre jenter de var :) Var mye bråk å støy på fairytale cupcakes så det ble vanskelig å få snakket med alle sammen på bordet. Hvis det blir treff igjen, må vi satse på en plass med mindre støy. Populær plass. Jeg er nødt til å dra tilbake dit å smake på den sitron cupcaken de hadde. Jeg sto nærmest å sikla på glasset. Men jeg bestilte meg smørbrød så da var det ikke plass til cupcake. Også var det så innmari til kø at jeg orka ikke å så der for å kjøpe med meg hjem :(  
  For de som ønsker å la seg friste så slenger jeg med linken til facebook siden deres. Anbefaler virkelig ett besøk hit om man er i Trondheim.

https://www.facebook.com/fairytaleCupcakes


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar