06.11.2011

Ferie

Da var ferieturen over for denne gang. Storkoste oss i sarpsborg. Godt å komme seg litt bort ifra hjemmet. Vi starta vel sånn ca kl 9 på morran med å kjøre hjemmefra. Vi kom helt til stjørdal før vi fant ut av vi måtte ha mat i kroppen før vi dro videre. Etter å ha vært innom 3 ulike plasser endte vi opp en plass hvor vi endelig fikk kjøpt oss mat. Deretter gikk turen videre nedover i landet. Vi stoppa innom tynset for jeg hadde bare nødt til å se den store sparken. Planen var å sette meg oppå sparken, men det var midt på dagen og det gikk folk rund meg og jeg følte ikke for å drite meg fullstendig ut når jeg ikke kom meg oppå sparken foran hele tynset. Så det ble bilde da vi kjørte derfra.
Da vi etter en hel dag med kjøring endelig kom fram t Sarpsborg, fikk vi servert hjemmelaga pizza. Den ble spist opp før jeg kom på å ta bilde av den. Resten av kvelden gikk med til kos og avslapping og snacks.
Etter noen dager i sarpsborg kom vi på at heeeey.. Sverige er jo bare 25 min med bil unna. Vi må til Nordbysenteret. Du veit den serien som har vært på tvn med "nordmenn på grensen". Som sagt så gjort.Vi var innom stort sett alle butikkene, og noen var vi innom flere ganger.Etter fire timer var vi ferdige med å handle. Både kjære og søstra var fornøyd etter fire timer.Se hva jeg fant i sverige. Sånn måtte jeg ha. Lokk på brusen!! genialt! Kjøpte to :) en hvit til meg og en blå til kjære. Så slipper vi stygge fluer og diverse andre småkryp oppi brusen. Problemet er jo bare at med sånn tut(ja den er med tut også) så går det skummelt fort å drikke opp en boks brus. Heldigvis har jeg igjen 20stk boksbrus.

1 kommentar:

  1. så...Trysil?
    for den store sparken står på Tynset.
    faktisk, hvis du ser på bildet ditt, så ser du at det står Tynset kommune på bygget i bakgrunnen. så...ikke ekstreme geografikunnskaper?
    sikker på at det var sarpsborg du endte opp i? ;-)

    SvarSlett