31.05.2011

Shopping


I fjor var jeg på Ullared. De som har fulgt med serien på tvnorge vet hva det dreier seg om. Shoppinghjertet mitt holdt på å gå istykker av glede da jeg var der. Trangen til å shoppe er her igjen. Jeg må ha gått naken hele fjor sommer, for jeg har ingenting å ha på meg til sommern som kommer i år.

Omtrent som dette så det ut da jeg var ferdi med å handle på Ullared i fjor. Fylte opp handlevogna, gikk i kassen for å betale, la fra meg varene i bilen og gikk inn igjen for å fylle den opp enda engang.Bilen har ikke ett enormt bagasjerom, men det er mer enn stort nok. Helt til man tar turen til Ullared. Da bør man helst leie campingvogn. Først da er det kanskje mulighet for å få med alt du hadde lyst til å kjøpe. Kjøpte meg ny bil i år... nei, VI kjøpte bil i år, en stasjonsvogn, så hvis jeg ender opp i Ullared igjen er jeg forberedt.Kan handle dobbelt så my. Håper på en Ullared tur til neste år kanskje. Si fra om du vil bli med. Men du må kjøre egen bil. Har ikke plass til deg og bagasjen din sammen med mitt. Så sånn e det med den saken.

30.05.2011

Blomsterpotter

Har handla meg nye blomsterpotter. Hvem kan vel motstå blomsterpotter når de er så søte som disse? Måtte handle to når jeg først var i gang. Handla på JYSK. Så det spørs om jeg ikke er nødt til å ut å handle meg enda flere blomster så jeg får fylt opp disse også. Kjære har gjort klart det andre blomsterbedet mitt i dag. Takk kjære :) Lurer på om jeg har kjøpt for lite blomster :/ Jaja. Det er da enda litt igjen av sommeren får man håpe ,så muligheten for å kjøpe flere blomster burde vel være til stedet. Men jeg går fortsatt å venter på sommeren så jeg får planta de hersens blomstene. De står jo bare der. Hører rykter om oppholds i morra. Krysser fingrer for det.

29.05.2011

planter

Da har jeg vært på plantasjen og handla meg blomster. Skulle egentlig ha stauder, men jeg ser ikke forskjell på en vanlig blomst og en staude så det ble med disse her. Jeg er av den typen som kjøper fordi de ser pene ut. Om de skal ha mye sol, lite vann, mye skygge, mye vann og lignenede bryr jeg meg ikke om i det hele tatt. Jeg eier ikke grønne fingre! Og hva de heter er meg likegyldig.


Det var sol, blå himmel og plussgrader da jeg dro med meg kjære på plantasjen. Etter å ha kjørt i ti minutter plasket det ned såppas at vindusviskeren sto på maks og hadde problemer med å få unna alt vannet. Meeeeen like før vi skulle dra hjem igjen fra plantasjen så ble da været bra igjen. Helt til vi kom til verdal. Da skyet det over. Svarte skyer. Så håper på godvær snart så jeg får planta blomstene mine. Kjøpte også 200liter(!!) med blomsterjord. Jeg liker å tro jeg har stor hage med enormt blomsterbed. Jo, også kjøpte jeg sånn hagesett med spade og minirake. Så sommer, det e bare å komme for jeg har blomster å plante.

Handla blomsterfrø også. De er jeg litt spent på. Eier som sagt ikke grønne fingre så det ender vel opp som markmat, for blomster tror jeg ikke det kommer til å bli. Heldigvis så er det med sånn bruksanvisning på baksia hvordan det skal gjøres så det kan jo kanskje tenkes at jeg er heldig. Den som venter den vil se. Men som sagt så må det bli oppholdsvær før de kommer i jorda.
Tror det kan bli pent jeg. Plantasjen er en butikk jeg har null problem med å bruke penger på. De har så mye pent der. Kjære fant seg en grill.Gassgrill. Med vask.. Den var så dyr at plantasjen hadde ikke turt å sette på prisen engang. Å den var enorm. Den "lille" grillen vår(som egentlig er mer enn stor nok) ble plutselig ikke bra nok. Men det er vel en manneting det der med stor grill.

28.05.2011

strikk

Så er den her igjen. Strikkedilla. Har begynt på ett par sokker med fancy mønster. Men problemet e at jeg går lei etter første sokken og da er det ikke alltid at den andre sokken blir strikket. Men det er tøffe sokker så håper at æ ska klar å få ferdi begge denne gangen.
Slik er det meningen at sokkene skal se ut til slutt. Bare i rosa farge og ikke hvit. Med det fantastiske været vi har hatt i det siste så trenger man ullsokker. Skulle vel egentlig ha strikket en genser, men det har jeg iallefall ikke tålmodighet til. Sock til I drop :P

24.05.2011

Savn?


Noen ting forblir fastbrent på hjernen, og hvis man kjenner virkelig godt etter så kan man nesten kjenne smaken også på det man tenker på. Hvorfor blir ting fjernet fra hyllene, mens andre ting får lov til å bli igjen? F.eks salte ufo. jeg ELSKER salte ufo. Spiste en poste hver gang jeg var på kino, og det kunne hende at jeg tok turen innom kinon kun for å kjøpe meg salte ufo. Hvorfor slutta de med salte ufo? Og pæreis! Den skjønner jeg virkelig ikke hvorfor. Den har riktignok kommet tilbake til hyllene, men de selges ikke i 10pk esker. Jeg liker å kjøpe MASSE is når jeg handler is sånn at jeg har liggende til når jeg PLUTSELIG får lyst på is. BUGG har jeg også hørt rykter i at har kommet tilbake, men ikke sett noe til. Hvor kjøper man BUGG? Flere som husker Disney Sjokoladen? Det var like spennende hver gang å se om man klarte å spise den brune sjokoladen rundt den hvite sjokoladen uten å være borti og det skulle ikke være noe brun sjokolade igjen når man kom til den hvite. Gikk dårlig hver gang. Også er jeg kanskje litt for glad i potetgull. Chicken pomms. Det va snadder det. Ser ikke noe til den heller i butikken. Pleide å spise opp "chipsen" først, så jeg hadde igjen "kyllingen" til slutt oppi posen for den syntes jeg var best. Hva savner du?

Hagestell



På tide og få klippa plena, så kjære tok på seg ansvaret og fikk klipt ferdig den enorme plena vår. Har vanlig sånn dytte-bortover-plena gressklipper, men siden plena ikke er jevn, og det da er stor fare for å fyke over styret, er det lettere med en slik snerten liten sak istedenfor.
Og jeg har vært å handla meg snertne hagehansker så de måtte jo brukes.

Flittinge meg som luker ugress der jeg har tenkt å ha blomsterbedet mitt. Tror det kommer til å bli ett bra bed bare jeg får handla inn nok blomsterjord og bestemt meg for hvilken blomster jeg vil ha oppi der. Vanskelig for å bestemme meg. Ender vel opp med ingenting.


Før og etter bildet av blomsterbedet. Jada.. resultatet ble bra det.All steinen fant vi nedgravd i hagen da vi fjerna bjørke treet i fjor sommer. Litt ugress igjen enda, men mangler rett verktøy for å få det opp. Håper på godvær til helga så jeg får gjort ferdi det andre blomsterbedet mitt og kjøpt inn blomster og jord.

21.05.2011

lottomillionær


Nå har jeg da bodd på verdaln i sånn ca litt over 1 år. og har tippa lotto. NÅR KOMMER DEN MILLIONGEVINSTEN DA???? Satser på at den kommer i kveld for har tippa i dag også. Den stabelen med tusenlapper hadde virkelig gjort seg... Da er det byebye norge, hello verden. Kanskje litt dumt å vinne millioner i kveld hvor verden skal gå under.. Men det var artig så lenge det varte da.

18.05.2011

17 mai


Står og skuer utover fokemendgen på vinne skolen i bunaden min. Den fine fine bunaden min. Synd den ikke varmer så mye, så det spørs om jeg ikke er nødt til å gå til innkjøp av superundertøy til neste år. Hadde på meg både singlett og genser under skjorta, men det hjalp lite.

Og bilen vår måtte vi jo pynte med flagg på 17 mai. Pene bilen med flagg på. Det gjorde seg med flagg. Hurra for 17 mai

Og hva er vel en 17 mai uten is?? Softis med jordbær strø :) Deilig deilig. Kjøpte selvfølgelig pølse også, men de ble spist opp lenge før jeg kom på å ta bilde av det.

15.05.2011


Da har årets MGP gått av stabelen UTEN norge, og Aserbajdsjan har vunnet. whoho. Husker ikke engang hvordan sangen går. Så bra var den. Jeg for min del stemte på ett annet land. De gjorde det ikke så aller værst. Men siden jeg da stemte har jeg også lov til å uttrykke meg om bidragene. så det så :P


Ellers så har jeg da funnet ut at hva det er jeg får sånn stygt eksem på hendene av. JORDBÆR. Fullstendig krise. Jeg som elsker jordbær. Uten overdrivelse. Jeg kan, nesten uten å tenke meg om, kjøpe jordbær av de som står å selger etter veien til 80 kroner uten engang å nøle. MÅ HA JORDBÆR. Så mye elsker jeg jordbær! Så det ser ut til at jeg går en jordbærfattig sommer i møte. Men jeg spiser kun jordbær på sommeren, så utslettet fikk jeg av jordbærsyltetøyet på flaske.. Du vet den uten klumper. Satser på at det er noe rart i den jordbærflaska uten klumper som gjør at hendene mine bryter ut i en ikke-kløende-men-grusomt-ekkelt-å-se-på tilstand.

Også så jeg film i går.. HAHAHAHAHAH. det er den mest geniale filmen på lange tider. hihihi som jeg lo. Grusomme meg. Ikke jeg, jeg er bare snill, men filmen altså. Se den!

11.05.2011

konfirmasjonen

Da endelig har jeg fått lagt inn bildene fra konfirmasjonen til broren og bunadsbilder :) og mat bilder.

08.05.2011

eksem?


Har fått sånn ekkelt utslett på hendene. Så har da leika litt doktor å googla mæ litt fram og tilbake på hva dette kan være. Tenkte æ skulle legge ut bilder, men det ser så fælt ut at æ lar det vær. Men kan vel egentlig slå fast at dette ikke er psoriasis, men eksem av ett eller anna slaget. Å ikke klør det, og så lenge det ikke klør har jeg lært av google at det er en bra ting. Må vel ut å kjøpe hansker og lage meg liste over hva det er jeg spiser så jeg får en oversikt over hva det er jeg tåler å ikke tåler. Å jeg som knapt tåler mat fra før av. Ellers så har jeg da vært i konfirmasjon til broren i dag. Stilige broren min. Og jeg fikk ha på bunaden min :) Legger ut bilder av bunaden litt senere. Den er fiiin assa.