31.03.2011

Herremin æ e sløv. Elske true blood serien, men å få den me sæ når den går på tvn?? ikke sjangs. Å det e egentlig en pussig liten sak i å med at ene kjæresten min e med.. Ja det e han æ har bilde av ja :P Godeste Bill. Eller Will.. eller William som han da egentlig hete. Men vi foretrekke bare Bill vi. Ja æ å Bill foretrekker det.
Ellers så har æ da sett ferdi sesong 1 av THE LOVE BOAT. For en heeeerlig liten sak av en tv serie. Mangler bare resten av sesongene. løp å kjøp.

Ellers så har da senga havnet innpå soverommet igjen :) LIKER DETTE. Alt det andre havner innpå der igjen en gang i framtiden. Før lørdag helst.
I morra skal jeg bake kake(r). Planen e rååååsa sjokoladekake, men vi får se kan det bli til. den som venter får se :)

30.03.2011


Vi driver da og pusser opp soverommet så alt som engang hadde plass der inne, er nå blitt satt på stua. KAOS. Nytt gulv er lagt (grøss og gru så fælt det gamle gulvet va) og nye veggplater er satt opp. Vi var pent nødt til det, for da vi skifta vindu og æ bestemte oss for å bare ha ett vindu på soverommet, kledde de bare igjen hullet med ei gipsplate. Jaaada. Kjempepent. Men nå er det heldigvis gjømt bak veggplatene.
Senga er da plassert på kjøkkenet. Sover like bra der å æ. Satser på å være ferdig til lørdagen for da har æ bursdag og har invitert familien på bursdagsfeiring. Da kan det være greit å ha plass til alle de store pakkene :)